Aktualizace blogu 0.2

listopadu 15, 2023

 


Ahoj kulíšci! Opět přináším novinky ohledně blogu, jelikož se zase událo pár změn. 

Zmizela úplně rubrika Hauls a Spotřebováno.  K našemu údivu mělo Spotřebováno větší ohlas než jsme obě čekaly. Ovšem byl to žrout času a přiznejme si, že ne každému se chce skladovat odpad z kosmetiky že? Samozřejmě by byla fajn možná videa, ale na to se zatím nechystáme. 


Také byla provedena změna v hlavních kategoriích a to od Japonska po Vietnam. Změnili se u nich obrázky a byly opraveny chybné odkazy na kategorie. Dále přemýšlíme nad úpravou kategorii a to nad náhradou za Diy a Blogové návody. Uvažujeme spíše přidat Anime. Zatím je ale tahle varianta jen v naší hlavě.

Stále ještě uvažujeme nad změnou layoutu ovšem trošku zde nastává problém v tom, že tento nám vesměs vyhovuje. Tak uvidíme zda nakonec přistoupíme na změnu. Na druhou stranu nám tento minimalistický vzhled velice vyhovuje a přijde nám přehledný. 

No a změnou také lehce prošlo pár informací o nás. Přeci jen to chtělo trochu update s něčím co by lépe vypadalo. Z osobních důvodů zde nechceme naše fotky, takže jsme šli střední zlatou cestou, která nám vyhovuje.

Poslední změna se týká Archivu dole v blogu, který je ted jako rozbalovací nabídka. Přijde nám to daleko lepší a přehlednější. Reálně si přiznejme kolik z nás ho stejně využívá? A když už ano tak prostě ta rozbalovací nabídka je daleko lepší. 


Na blogu stále pracujeme a snažíme se o co nejvíce informací, které vás zajímají, ale také třeba úpravu do takové podoby aby vás souhrn informací bavil a byl přínosný. Lehce se teď snažíme vylepšit i informace o skupinách. O dalších změnách zase budeme informovat příště a vy nám určitě zanechte zpětnou vazbu, protože ta je pro nás důležitá.

..... Děkujeme ♡

Žádné komentáře:

Používá technologii služby Blogger.