Aktualizace Blogu

 


Ahoj Kulíšci! 

V dnešním článku si povíme pár změn a aktualit na tomto blogu, které jsou pro nás a možná i vás důležité. Je to z toho důvodu, že blogger teď úplně nefunguje tak jako dříve. 


Nový Design 

Ano moudří už možná vědí, že jsme museli bohužel nastavit design se kterým je blogger Ok. Z nějakého důvodu totiž prošlo změnou nastavení a personalizace designu, takže spousta věcí nefunguje jako dříve. Snažili jsme se vybrat něco přehledného jak pro vás tak pro nás, aby vás to zbytečně nerušilo od čtení. Takže pokud nám dáte zpětnou vazbu na design budeme obě rády. Bohužel naše představa vs realita byla zcela jiná. 

Ještě nás napadlo dát na zápatí šipku, aby vás blog vrátil zpátky nahoru ke článku, abyste se mohli vrátit zpět nebo domeček, aby po dočtení článku mohl čtenář najet zpět na náš blog. Zkuste nám prosím dát vědět. 


Změnou prošlo i pár rubrik

A konečně se dostáváme k další podstatné části. Změnou muselo projít i pár rubrik a samozřejmě se je snažíme co nejvíce doplňovat, aby nebyly prázdné. A ještě v tom nadále budeme pokračovat. Každopádně nevíme jak moc vás například zajímá číst o zajímavostech tak nám klidně dejte vědět.


No a chystá se několik nových článků. A především recenze a pár tipů na yesstyle. Taky se chystáme pro vás psát více o Korejské kosmetice a už ted připravujeme Top Anime a Dramy tohoto roku. Takže je na co se těšit. 

Taky úplně zmizelo pár informací o nás , tak nám klidně napište zda je máme vrátit zpět nebo ne. Děkujeme 

Komentáře