Aktualizace blogu 0.1

Ahoj všichni!
Vím, že tu teď dlouho nebyl žádný příspěvek, ale stěhování,  práce.... Do toho zas a opět nemoc. No co mám psát asi to známe všichni.  Ale nebojte opět jsem se rozhodla blog na plno rozjet a v plánu je i spousta novinek . Pojďme si o nich něco říct.

Hodnocení alb: Tuto rubriku si představuji jako vzájemné hodnocení alb. Resp. Já napíšu co si myslím o albu a ráda bych znala i váš názor. Např. Která písnička se vám líbila nejvíce nebo naopak nejméně.

Více dram k tomuto asi není co víc psát, ale také anime. Některé máme již rozepsané. Některé se ještě chystají. V plánu jsou také tipy na Vánoční svátky, kde vás čeká spousta tipů. 

Více informací a novinek, které se snažíme sledovat a ač to není vždy jednoduché a nejrychlejší opravdu se budeme snažit.

Opět se můžete těšit na Top songy roku 2023 , protože nám to rychle utíká.

A v plánu je také trošku Vánoční kabát blogu, který budeme ještě upravovat tak, aby byl hezký a přehledný. 

Také více věcí zaměřených nejen na samostatné Japonsko, ale taky na anime a mangu a akce s nimi spojené. Protože blog je celkově veden o Asii. 

Chystáme se opět  i na recenze na různé restaurace asijske a pár tipů kam třeba na dobré jídlo, ale také třeba na eshopy zaměřené na Asii.

Doufám, že se vám budou novinky líbit a rádi i nadále zavítáte na náš blog. Klidně nám napište i vy co vám zde chybí a co máte třeba rádi. Zpětná vazba je vždycky fajn a nás posune zase o kus dál.

Tým Asian You ~

Komentáře