TOP srdcervoucí dramy

V dnešním článku se s vámi podělím o mou sbírku oblíbených dramat, které vám rozervou srdce na kousky. Pár už jsem jich zmínila v jiných článcích, takže se omlouvám, že je tu zase dám, ale když já je mám tak ráda.

Chicago typewriter
Život v minulém století a v současnosti. Osudy a hříchy dvou můžu a ženy, které jsou starší než by na první pohled čekali. Velice zajímavý příběh a samozřejmě nejednou mi u něj ukápla slza.

 
Hi! Bye Mama
Duch matky, která doprovází svou dceru již od narození. Vedle její dcery je však její manžel a nová žena starající se o ni. Zobrazuje těžký boj matky o bezpečí sve dcery, kde ukazuje, že matky by pro své děti udělali cokoliv. Už podle popisu je příběh dojemný, ale doopravdy je ještě dojemnější.

Mad dog
Bratr zemřelého pilota při letecké havárii snažící se zjistit pravdu. Zdá je jeho bratr viníkem či ne, jak a proč se to stalo. S tím mu pomůže skupina lidí, která chce také pravdu. Jejich zjištění pravdy je ale bohužel bolestné. 

D-day
Příběh doktorů a hasičů snažících se zachránit co nejvíce lidí při hrozném zemětřesení. Jejich pot, krev a slzy. A hlavně jejich obětování. Bohužel tyto obětování mě dovedli k slzám.

Fated to love you
Šťastný pár čekající dítě do té doby než se stala nehoda a o své dítě přišli. Nedokázali se přenést pre tak obrovskou ztrátu a každý šel svou cestou. Pár let později je ale jejich dítě, které i přes jeho smrt s němi vždy bylo, opět svede dohromady s dalšími překážkami. Doporučuju nekoukat, pokud je někdo těhotný, protože to by asi nedal, ale takové věci se stávají a bohužel s tím nedokážeme nic dělat.

My strange hero
Student, který byl kvůli falešnému obvinění školního násilí vyhozen že školy. Dnes již dospělí se vrací zpátky do stejné školy, kde ho ale sužuje minulost. Když jsem na to koukalo přišlo mi to tak nefér, že jsem musela brečet. Život je bohužel velice nefér.

Somehow 18
Vrací se do minulosti, aby zachránil život dívky, to ale neví co ho to bude stát. Šikana, sebevražda, deprese to všechno tu najdete.

Moment at 18
Přestoupil do nové školy, tam se ale bude muset potýkat s nejednou překážkou. Stejně jako u My strange hero mi všechno, co se kolem něj dělo přišlo tak nefér, že jsem ty slzy v sobě neudržela.

Goblin
Goblin hledající svou nevěstu. Když ji ale najde objeví se překážky, které je rozdělí. Jejich osudy se poté střetnou a už navždy rozdělí. Skuzte nebrečet, ale klidně se vsadím že to nedodržíte a ta slzička vám ujede.

Missing 9
Žili šťastné dokud se nestala nehoda a neskončili na záhadném ostrově. Snaží se přežít, jenže nakonec ne všichni se vrátí domů. Proč? To se dozvíte. 

It's okay, that's love
Životy dvou lidí, které se střetnou. Ti se s vzájemnou pomocí pokusí vyléčit své staré jizvy a strachy. Jenže si musí uvědomit, že ne všechno co vidí je reálné.

Solomon's perjury
Žáci školy se snaží zjistit pravdu o smrti svého spolužáka. Je tu ale osoba, která ví vše a chce jim pomoct. Najdou viníka jeho smrti? U posledního dílu jsem to už nedokázala vydržet, to se vážně nedalo.


I'm not a robot
Trpící alergií lidí se zavřel před světem. Dveře k němu mu ale otevře robot, který je vždy s ním. Co když to ale není robot ale člověk? Co se stane až zjistí pravdu? 

Hwarang
Snaží se najít rodinu svého přítele. Jenže když rodinu najde, jeho přítel už je mrtvý. Rozhodne se pomstít ho. Nakonec se připojí k hwarangu, což je výcvik pro muže, kteří budou poté sloužit královně. Zde hledá vraha. Najde vraha, ale doufá že se mýlí. Zjistí pravdu.Nakonec mu ale odpouští. S překvapivou zprávou skončí po jeho boku.

Reunited worlds
Smrt ho rozdělila od světa, jenže on se vrátí a chce najít to co ztratil. Najde po čem toužil jenže mu to osud nedovolí.

Entertainer
Lidé ho zradili a on díky tomu skončil  se vším. Najde ho ale osoba, která ho chce dovést zpátky k hudbě. Založí kapelu. Jenže ke šťastnému konci jim zbývá spoustu překážek. Dvě z nich jsou minulost a pravda.

One way trip
Jediný moment nebo rozhodnutí vám dokáže změnit celý život. Přesně to se stalo čtyř kamarádům. Budou si muset projít obrovskou ztrátou A problémy. Jak jejich životy dopadnou?

Doctor stranger
Jeho otec zachránil Severni Koreu. Jenže se mu osvědčí krutým trestem. Bytí v Severní Korei a medicínské "pokusy" na lidech. Podaří se mu utéct. Dokáže od nich ale navždy uniknout a najít dívku, kterou tak dlouho hledá? 

Moon lovers: Scarlet heart Ryeo
Objeví se v době Goryeo, kde žije v domě jednoho z princů. Časem pozná další prince. Bohužel se zamiluje a nastanou problémy. Spojí je osud dohromady nebo je rozdělí?

Uncontrollably fond
Zjistí, že umírá a ma posledních 6 měsíců. Jeho život se střetne s dívkou, se kterou ho pojí minulost. Jak se jejich vztah změní za 6 měsíců? A co se stane s ním?

Angel's last mission: love
Balerína, která kvůli nehodě oslepla a přerušila svou kariéru a anděl, který se má vrátit do ráje. Ten ale zachrání tuto divku před smrtí a kvůli tomu se musí vypořádat s trestem, který mu byl dán. Trest je spoji dohromady. Jenže budou donuceni se rozdělit. Setkají se zase někdy? Tenhle příběh mě dostal až ke kolenům. S čistým srdcem vám můžu říct, že jsem bulela od první epizody až po tu poslední.

Just between lovers
Nehoda na obou zanechala jizvy a šrámy. Jenže je přivede k sobě. Společně se musí posunout dále. Jak to ale zvládnou? Tohle je prostě must watch. Je to vážně dokonale zpracované, příběh je promyšlený, úplně všechno!!!

Time
V jeho bytě umře osoba. Sestra tě osoby chce vědět pravdu o tom, co se stalo a proto ho vyhledá zmíněného správce toho osudného místa. Ten se dozví, že umírá, a proto touží udělat něco správného ke konci svého života. Pomůže ji, jenže dočká se vítězství? Musím vám říct, že tohle je asi úplně nejsmutnější drama, co jsem viděla vážně. Prostě ten zvrat mě sesypal. A potom už se na to ani nedokážu koukat. Od toho dílu až do konce dramy přes mé slzy nic nevidím.

To by asi byl celý seznam. Omlouvám se za menší neaktivitu. Bylo toho teď opravdu moc, ale budu se snažit vydávat články častěji!!!

Misaki 💜

Komentáře