Otome hry, které doporučujeme 1.část

 Vítám vás kulíšci u dnešního článku. Dnešní článek je na téma otome hry.Znáte to nudíte se, jste forever alone a máte zalíbení v anime nebo chcete možná jen zabít nudu. No ať je to jak je to máme pro vás několik her, kterým za nás říkáme ano, protože těch her už je tolik , že se v tom vyznat je někdy dost těžký. 

Wizzardess heart
Máte rádi kouzla ? Pak vás zveme do jedné školy kouzel, kde se každý může stát kouzelníkem. Ale nemyslete si, učený z nebe nespadl a to poznáte i jako hlavní hrdinka tohoto příběhu. Na výběr je hned z několika postav, každá má svůj vlastní příběh. O eventech a vedlejších příbězích ani nemluvím, ty jsou stejně luxusní jako ty hlavní. A navíc eventy ve kterých můžete získat různé věci pro svůj avatar jsou prostě úžasné. Pokud tedy máte rádi magii pak je zrovna tahle hra něco pro vás. Příběhy jsou zcela zdarma, dlouhé tak akorát a tickety se vám vždy dobíjí určitou dobu. Není tedy třeba platit nic což velice oceňuji. Kdybych měla hodnotit celkově tak jedna z nejlepších otome her vůbec. A jako bonus vás čeká spousta nádherných a povedených ilustrací. 

Blood n Roses
Hra je od stejného vývojáře jako předchozí ( doporučuji ještě jejich Alenku ta taky není vůbec špatná). V této hře se tentokrát setkáváte s upíry, vlkodlaky, kočkama a dalším mixem bytostí. Opět nádherná grafika, na výběr je ze spousty postav a hra opravdu jen tak neomrzí (stále jsou nové a nové postavy) a tak samo je hra zdarma a není nutné tickety kupovat. Opět pro avatar spousta věcí , spousta vedlejších příběhů a já opět doporučuji. 
Nightmare Harem
Moc pěkný příběh, nádherné ilustrace, na výběr z několika bishíků... Děj příjemně plyne a opět není třeba platit, aby si člověk zahrál. Některé postavy vás nakonec mile překvapí. ;) 

Night Princess
Děj se odehrává ve vesničce, kde si lidé myslí, že Drácula unáší ženy... Jednoho krásného večera vám unese vaší sestru a vy požádáte známého Van Hellsinga o pomoc. Zajímavý příběh se známými postavami, na výběr už nemáte tolik postav, ale stále má celá hra něco do sebe. Hra je zdarma ovšem máte 5+1 speciální ticket (tedy 5+1 speciální kapitola). Ty se však dobíjí rychle a s tím jak je hra svižná to utíká celkem rychle.

   

Ikemen Sengoku 
Přiznám se, že upíři z této série nezaujaly tolik jako Samurajové ( ale doporučuji vyzkoušet i ty Ikemen Vampire). Tato hra je jedinečná v tom, že se jako nebohá dívka dostáváte do minulosti, kde proti sobě bojují dvě strany samurajů. Celý přběh je tím zvláštní, nádherná kresba a prostě wow. A jako bonus zde mají postavy hlasy, které jim propůjčili dabéři... Tím hra získává ještě něco víc. A opět zdarma. ;) 

The Fate of Wonderland
Další hra na téma Alenka v říši divů... Pracujete v kanceláři, když v tom si po dlouhém dni jdete koupit knížku o Alnce v říši divů. Druhý den ráno se čirou náhodou dostanete do říše dívů vlakem.... Z postav si vybrat nemůžete což je velká škoda, pouze získáváte jakési + za odpoveď. A to je to co mě na hře nejvíc štve, hra může být zdarma ovšem máte na výběr pouze ze dvou odpověďí a jedna je vždy za diamanty. Ty si bud můžete koupit nebo vyměnit za jakési mince za sledování videí ovšem nasbírat x mincí nějakou dobu prostě trvá, takže rip...Pokud teda do hry nechcete cpát peníze pak opravdu doporučuji zkusit jinačí...

Double proposal
V této hře pracujete jako editorka svatebního magazínu. Máte přítele ( na výběr z několika pěkných bishíků -doporučuji projet jich víc).Jenže se o vás defakto snaží i druhý (ten se vybrat nedá je určen ). Hra je zajímavě propletená, ale stále dává logiku.Opět máte denně 5 Kapitol zdarma.(Pokud se podíváte na reklamu máte další 3 zdarma a to už máte 8 ;) ). Bohužel se po čase omrzí.


Diamond girl
Hra u které sem musela projet všechny postavy. Bohužel jediné mínus jsou krátké příběhy.Tentokrát jste dcera v bohaté rodině máte si vzít bohatého manžela, kterého vám určila rodina- ovšem jak to celé dopadne? Nebudu prozrazovat. V možnostech máte hned několik postav od komorníka přes bratránka či nevlastního bratra. Opět hra funguje na stejný princip jako předchozí.


Dream Boyfriend 
Hra ve které sice nějaký příběh je, ale to jen aby se neřeklo. Každopádně pokud chcete jakože virtuálního přítele pak doporučuji. Chatujete spolu, chodíte na rande a můžete si jej různě vylepšovat, měnit a oblíkat. Takže pokud vás to zaujalo směle do toho. 


Teenage drama
Co je fakt parádní na této hře je zcela zdarma - za videa se vám načte další kapitola jinak čekáte (nic hrozného). Co musím také pochválit je vzhled postav a vytvoření si vlastního vzhledu hrdinky. Je pravda, že si sice můžete vybrat z určitého počtu věcí, ale nic hrozného. Hra má celkem svižný děj, vybíráte si odpovědi a taky to s kým chcete být. Bohužel je hra taková moc stereotypní a sama hlvní postava vypadá jako by pořádně nevěděla s kým chce být což hře trošku ubírá. 

Toto by bylo prozatím vše, protože těch her je tolik a já se s váma chci podělit ještě o několik dalších rozhodla jsem se, že to rozdělím na dvě části. 

Komentáře