Pinterest Widget

Ahoj všem! Rozhodla jsem se napsat jak si přidat na blog pinterest widget. Není na tom rozhodně nic složitého. Vybírat můžete z různých druhů. Já chtěla dát nástěnku přímo na blog , každopádně na výběr je spousta možností stačí si otevřít tuto stránku.  Je tam možnost jak tlačítka uložit tak sledovat. My si dnes ukážeme tedy widget s nástěnkou jdeme na to. 


Adresa url - otevřete si nástěnku , kterou chcete mít na blogu v našem případě je to nástěnka s názvem summer.. Odkaz zkopírujte a vložte. 
Velikost - Zde si můžete zvolit typ zobrazení -čtverec,záhlaví,nástěnka a vlastní... 


Jak tedy na to? 


Vyberete si zobrazení , které se vám líbí. U něj máte rovnou napsané šířku a výšku. Pokud se vám nelíbí za chvíli jí upravíme.

Nyní máme dva kódy , vkládat budeme oba ovšem prvně si zkopírujeme ten první. 



Najedeme si do bloggeru- rozvržení -přidat html - můžeme si jej nadepsat jako Pinterest.

A zkopírovaný kód vložíme. Za to hned zkopírujeme a vložíme druhý kód. Bez druhého kódu se vám nástěnka nezobrazí!!  Nyní si můžete různě změnit šířku a výšku. Chcete-li mít nástěnku uprostřed použijeme na začátku tento kód <p style="text-align: center"> a na konec za </script> napíšeme </p>.

Výsledek pak vypadá takto: 

Samozřejmě šířka a výška se může různě měnit, stejně tak i styl zobrazení. Snad je návod dostatečně popsán, aby to pochopil i člověk, který to vidí poprvé. Pokud máte otázky nebojte se napsat do komentáře. :) 

Komentáře